Lotte-Marijn Knorr - fotografie

Stijl

Ik leg uw bruiloft vast in een documentaire stijl als een soort bruiloftsfotojournalist. Niet alleen aan de momenten waarom het gaan word gedacht maar ook de spontane momenten waarvoor een bruidspaar veel te druk is om ze op te merken probeer ik vast te leggen. Geposeerde foto’s horen zeker tot de mogelijkheden maar deze probeer ik op een spontane manier te arrangeren zodat de foto’s er niet geforseerd uit zien.

Hoe gaat het in zijn werk?

Omdat een bruiloft een van bijzondere dag is moet er een wederzijdse “click” zijn tussen het paar en de fotograaf. Op de des betreffende dag moeten er een gevoel zijn van vertrouwen. Daarom maak ik altijd kennis met het bruidspaar voordat er afspraken worden gemaakt. Tijdens deze kennismaking leg ik de mogelijkheden uit en kan het paar hier, na bedenktijd, op terug komen. Naar aanleiding van de onderdelen die het bruidspaar kiest en vastgelegd wil hebben wordt er een offerte opgesteld. Deze kunt u na goedkeuring bevestigen.
Een week voor de bruiloft neem ik nog contact op om mogelijk laatste veranderingen door te nemen.

Na de bruiloft

Na de bruiloft worden de foto's zo nodig bewerkt en gebrand op DVD of ingeplakt. De aflevering van het product, DVD of dan wel album, zal uiterlijk een maand na de huwelijksvoltrekking plaatsvinden.
De DVD met daarop een selectie van 150 tot 200 foto’s die zijn nabewerkt op kleur, contrast en storende elementen. De foto’s hebben een hoge resolutie en het bruidspaar kan deze gebruiken en laten afdrukken.
Als er wordt gekozen voor een album dan zal deze ingeplakt worden naar eigen inzicht van de fotograaf. Er mag zelf een album aangedragen worden of dit kan aan de fotograaf worden over gelaten. Er zullen tussen de 50 en 100 foto's worden afgedrukt (dit houdt verband met het aantal onderdelen waarvoor gekozen wordt). Belangrijke portretten, zoals die van ouders, getuigen, worden op groot formaat afgedrukt en uitgelicht door middel van bijvoorbeeld een passe partout.

Copyright Lotte-Marijn Knorr ©. Alle rechten voorbehouden | webmaster